MAAS Finland/ Maaedustaja Sami Koivumäki +358 44 780 3101 / info@vsku.fi

MAAS Finland Technical Director Arto Vuoma coachvuoma@gmail.com

Google Maps
Facebook
Instagram

TWITTER

SURVEY    ( please take a minute to give us feedback and improvement ideas.)

FORUM

 

MAAS Finland

 

MAAS Finland toimii MAAS International edustajana Suomessa. Pohjoismaista toimintaa organisoidaan maakohtaisesti ja sitä tukee ensimmäisenä MAAS Scandinavia. Kilpailu toimintaa järjestää MAAS International. Suomessa MAAS Finlandin kautta voi esim. osallistua traditionaalisen Ju Jutsun vyökokeeseen siniseen vyöhön asti. Korkeammat vyöt suoritetaan MAAS Scandinavian/ Internationalin puitteissa, 4. daniin asti.

 

MAAS Finland myös käsittelee yksilöjäsen- ja klubijäsenhakemukset Suomessa. Toimitamme hyväksyttäessä digitaalisen todistuksen. Jäsenyys on ilmainen. Voi tiedustella jäsenyydestä ja sen eduista: info[at]vsku.fi.

 

Miksi MAAS on hyödyllinen juuri sinulle ?

 

Olemme verkosto

 

  • Ja autamme harrastajia saamaan yhteyden samoin ajatteleviin harrastajiin, lajistaan innostuneisiin ja taitaviin ympäri maailman. Niin ammattilaisiin kuin harrastajiinkin.

 

Haluamme auttaa sinua kasvamaan lajisi parissa ja toteuttamaan innovatiivista lähestymistapaa kamppailulajisi suhteen, niiden ihmisten kanssa jotka voivat sinua siinä parhaiten auttaa.

 

  • Tarjoamme avoimen foorumin kysellä ja tiedustella lajeista, harjoittelutavoista , etc.. Uskomme, että kamppailulajeihin ei kuulu politikointi ja siihen mekin pyrimme, minimaaliseen politikointiin, ymmärryksellä, että jokainen on aloittelija jossain vaiheessa ja edistyminen tapahtuu yksi askel kerrallaan.

 

  • Mikäi tarvitset vain verkostoitumista, käytä MAASia siihen. Vaadimme jäseniltämme hyvin vähän, ainoastaan, että olet mukana avoimella mielellä ja ystävällisyydellä.

 

Järjestöstä

 

  • Haluamme auttaa kaikkia jäseniämme löytämään inspiraation ja innostumisen saavuttaaksesi täyden potentiaalisi kamppailulajien harrastajana tai ohjaajana.

 

Voimme esimerkiksi auttaa sinua löytämään potentiaalisen mestarin, taidokkaan ohjaajan  tai asettaa taidokkaista ohjaajista koostuvan komission, arvottamaan taitotasosi, tyylisi tai ohjaajatunnustuksen, etc.

 

Varmistamme, että parhaat mahdolliset opettajat ja ohjaajat antavat sinulle ohjeet ja auttavat sinua matkallasi Kamppailulajien maailmassa.

 

  • Voit graduoida omassa tyylissäsi tai organisaatiosi tyylissä tai MAASin alaisuudessa, mahdollisesti molemmissa. Voimme määrittää tasosi ja tietosi Teknisen Lautakuntamme avulla. Voimme myös asettaa tapauskohtaisen komission kansallisesti ja maailmanlaajuisesti tunnustettujen Kamppailuvaikuttajien kanssa juuri sinun tarpeidesi mukaan,

 

MAAS auttaa sinua etenemään polullasi kamppailulajeissa !!

 

Autamme sinua käyttämään LUOVUUTTASI !

 

  • Haluamme jäsentemme tuntevan olonsa voittamattomiksi. Haluamme kaikille mahdollisuuden asettaa tavoitteensa mahdollisimman korkealle ja saavan luottamusta sille

 

  • Haluamme rohkaista sinua kansainvälisyyteen, ajatteluun laatikon ulkopuolella ja voimaa olla rohkea. Kukaan ei voi saavuttaa täyttä potentiaaliaan toistamalla koko ajan samaa mitä on aina tehnyt. Siksi kokoamme yhteen lajien harrastajia ja annamme mahdollisuuden verkostoitua yli lajien ja tyylien. Haluamme, että saat INSPIRAATIOTA muilta ja, että muut saisivat INSPIRAATIOTA sinulta. Älä epäröi käyttää hyväksesi verkostoamme vaan keskustele muiden kanssa, kysy mieltäsi painavia kysymyksiä. Vieraile uusilla saleilla, matkusta ja osallistu seminaareihin. Verkostoidu muiden jäsenten kanssa ja hanki mahdollisimman paljon ystäviä ympäri kamppailumaailman.

 

MAAS on jakamista ja kamppailulajeista nauttimista YHDESSÄ !

 

KUVIA SYYSLEIRILTÄ

 

JÄSEN SEURAT

 

Liikuntakeskus Core

 

Varsinais-Suomen Kamppailu-Urheilijat ry

 

Sawo Fighters

 

Fighters Club Finland

 

Kempo GoshinJutsu Kita Ryu

 

fightermoves

 

Liikuntakeskus Move

 

KYOKUHOKU KAI

 

 OOKAMI DOJO RY

 

YKSILÖJÄSENET

Sami Koivumäki

MAAS Finland Maaedustaja

 

Arto Vuoma

MAAS Finland Technical Director

 

Heidi Vuoma

Low kick potkunyrkkeilyn maailman mestari

 

Jyri Järvenpää

Tommi Nyström

Jani Tuominen

Timo Luukkonen

Jarkko Jussila

 3-time Kickboxing World Champion

Petteri Kantola

Jyrki Saario Defendo International Instructor & Defendo Green Director

 

Tom Niinimäki

UFC / MMA

 

Sampo Pänttäjä

Vuoden Valmentaja

 

 Master Jari Ilkka

5th dan Budo, 3rd dan ju jitsu

 

 Janne Hukkavaara

 Taekwondo 3.dan

 

Larry Smith

Kyokushin Karate