MAAS Finland

MAAS FINLAND

MAAS Finland toimii MAAS International edustajana Suomessa. Pohjoismaista toimintaa organisoidaan maakohtaisesti ja sitä tukee ensimmäisenä MAAS Scandinavia. Kilpailu toimintaa järjestää MAAS International. Suomessa MAAS Finlandin kautta voi esim. osallistua traditionaalisen Ju Jutsun vyökokeeseen siniseen vyöhön asti. Korkeammat vyöt suoritetaan MAAS Scandinavian/ Internationalin puitteissa, 4. daniin asti.

MAAS Finland myös käsittelee yksilöjäsen- ja klubijäsenhakemukset Suomessa. Toimitamme hyväksyttäessä digitaalisen todistuksen. Jäsenyys on ilmainen. Voi tiedustella jäsenyydestä ja sen eduista: info[at]vsku.fi.

Miksi MAAS on hyödyllinen juuri sinulle ?

OLEMME VERKOSTO

  • Ja autamme harrastajia saamaan yhteyden samoin ajatteleviin harrastajiin, lajistaan innostuneisiin ja taitaviin ympäri maailman. Niin ammattilaisiin kuin harrastajiinkin.

Haluamme auttaa sinua kasvamaan lajisi parissa ja toteuttamaan innovatiivista lähestymistapaa kamppailulajisi suhteen, niiden ihmisten kanssa jotka voivat sinua siinä parhaiten auttaa.

  • Tarjoamme avoimen foorumin kysellä ja tiedustella lajeista, harjoittelutavoista , etc.. Uskomme, että kamppailulajeihin ei kuulu politikointi ja siihen mekin pyrimme, minimaaliseen politikointiin, ymmärryksellä, että jokainen on aloittelija jossain vaiheessa ja edistyminen tapahtuu yksi askel kerrallaan.
  • Mikäi tarvitset vain verkostoitumista, käytä MAASia siihen. Vaadimme jäseniltämme hyvin vähän, ainoastaan, että olet mukana avoimella mielellä ja ystävällisyydellä.

Tutustu myös:

JÄRJESTÖSTÄ

  • Haluamme auttaa kaikkia jäseniämme löytämään inspiraation ja innostumisen saavuttaaksesi täyden potentiaalisi kamppailulajien harrastajana tai ohjaajana.

Voimme esimerkiksi auttaa sinua löytämään potentiaalisen mestarin, taidokkaan ohjaajan  tai asettaa taidokkaista ohjaajista koostuvan komission, arvottamaan taitotasosi, tyylisi tai ohjaajatunnustuksen, etc.

Varmistamme, että parhaat mahdolliset opettajat ja ohjaajat antavat sinulle ohjeet ja auttavat sinua matkallasi Kamppailulajien maailmassa.

  • Voit graduoida omassa tyylissäsi tai organisaatiosi tyylissä tai MAASin alaisuudessa, mahdollisesti molemmissa. Voimme määrittää tasosi ja tietosi Teknisen Lautakuntamme avulla. Voimme myös asettaa tapauskohtaisen komission kansallisesti ja maailmanlaajuisesti tunnustettujen Kamppailuvaikuttajien kanssa juuri sinun tarpeidesi mukaan,

MAAS auttaa sinua etenemään polullasi kamppailulajeissa !!

AUTAMME SINUA KÄYTTÄMÄÄN LUOVUUTTASI !

  • Haluamme jäsentemme tuntevan olonsa voittamattomiksi. Haluamme kaikille mahdollisuuden asettaa tavoitteensa mahdollisimman korkealle ja saavan luottamusta sille
  • Haluamme rohkaista sinua kansainvälisyyteen, ajatteluun laatikon ulkopuolella ja voimaa olla rohkea. Kukaan ei voi saavuttaa täyttä potentiaaliaan toistamalla koko ajan samaa mitä on aina tehnyt. Siksi kokoamme yhteen lajien harrastajia ja annamme mahdollisuuden verkostoitua yli lajien ja tyylien. Haluamme, että saat INSPIRAATIOTA muilta ja, että muut saisivat INSPIRAATIOTA sinulta. Älä epäröi käyttää hyväksesi verkostoamme vaan keskustele muiden kanssa, kysy mieltäsi painavia kysymyksiä. Vieraile uusilla saleilla, matkusta ja osallistu seminaareihin. Verkostoidu muiden jäsenten kanssa ja hanki mahdollisimman paljon ystäviä ympäri kamppailumaailman.

MAAS on jakamista ja kamppailulajeista nauttimista YHDESSÄ !

JÄSENIÄ…

 

Sami Koivumäki
MAAS International Membership Administrator
MAAS Finland Maaedustaja

Arto Vuoma
MAAS Finland Technical Director
Developer of Kyokuhoku Kai JuJitsu system

Heidi Vuoma
MMA, Kick boxing, Krav Maga, Ju Jitsu
Low kick potkunyrkkeilyn maailman mestari

Jyri Järvenpää

Tommi Nyström
Krav Maga 4th DAN
Technical Advisor Krav Maga

Jani Tuominen
Ju Jitsu

Timo Luukkonen

Potkunyrkkeilijä Jarkko Jussila
3-time Kickboxing World Champion

Instructor Petteri Kantola
Jyrki Saario Defendo International Instructor & Defendo Green Director
MAAS Finland Technical Advisor Defendo

MMA Ottelija Tom Niinimäki
Technical Advisor MMA
UFC / MMA

Valmentaja Sampo Pänttäjä
Vuoden Valmentaja MMA

Master Jari Ilkka 
5th dan Budo, 3rd dan ju jitsu, MMA 

Janne Hukkavaara
Taekwondo 3.dan

Larry Smith
Kyokushin Karate

Shidoin Esa Hirvonen
Aikido 5. Dan
Technicl Advisor Aikido